Tävling


"Jag är med och tävlar om valfria muddjeans
hos NelloLiMuppsan´s blogg, var med du oxå!
Publicerat i ...:UTMANAD:..., 2010-04-29 / 23:52:41
2 kommentarer.

RÖSTA PÅ MAX

Vi var iväg och fotade Max på Wåhlstedts Foto i början på Mars. Det var en födelsedags present till Max från Farmor och Farfar. I.o.m den fotograferingen är han med och tävlar om titeln ÅRETS GULLUNGE 2010 Vinnaren få inte bara denna underbara äran till denna titel utan även får 1an en fösrtoring på något av de fotona som togs. Å självklart skulle mamma å pappa bli super glad för detta :)

 Så NU kan man börja rösta, så gå in och rösta på Max, han har nr 3 och tävlar med denna bild



(: RÖSTA RÖSTA RÖSTA :)

Publicerat i ...:MAX 1 ÅR --> :..., 2010-04-27 / 22:31:53
0 kommentarer.

Man har väl fått nussa bäs

Joru, idag fick jag äntligen mysa med Prinsessan, eller VILDA som nu har blivigt hennes namn.
Åhh vad liten hon var, tänk att Maxen varit sådär plutti plutt också. Man glömmer så snabbt bort tyvärr.

Å jag ska ju inte sticka under stolen med att jag blev BRA SUGEN på att gå med en gravidmage å få vara med om en fantastisk förlossning igen och tillslut få hålla ett sånt litet knyte igen. Max måste ju få ett syskon.

-Men jag ska lugna er och Anna-Märta :) vi ska vänta ett tag till :) Nu har ju jag Prinsessan eller förlåt Vilda som jag kan dämpa mitt begär med. haha.

Hon var iallafall super duper söt, tänk vilken vacker varelse ni har skapat Frida och Lars. Skit bra gjort rent ut sagt.


PLUPPIPLUPP


Ja man kan ju säga att jag mös


Behöver jag skriva nå, sööööötis


Mor & dotter


Max kolla en snabbis på Vilda sen hade han fullt upp med att riva med alla grejer som fanns framme

Publicerat i ...:ALLMÄNT:..., 2010-04-27 / 22:23:43
5 kommentarer.

PRINSESSAN

NUUUUU har hon kommit, å gud som vi har längtat.

18.23 såg hon dagens ljus
Det var en liten sötnos på ynka48cm och 3088gr

Kan det vara så att Vendela ha fått konkerans? :D



visst är hon sööööööööt?
Publicerat i ...:ALLMÄNT:..., 2010-04-24 / 20:47:15
3 kommentarer.

Nära till bäbis?

Ja det var ju meningen att jag skulle hålla er alla uppdaterade på vad som händer för Frida & Lars när det var adags för förlossningen. Men jag har varit i Kläppen på skotercross hela dagen och via mobilen kunde jag av någon undlig anledning inte komma in å skriva något här. Men på Facebook har uppdateringarna kommit.

Men jag uppdaterar er nu till er jag inte är vän med där

09.50
Frida har haft en skit natt och nu Jävlar får h*n inte vara kvar längre om jag uttrycker mej hem hennes egna ord :) hon har nu värkar med 2-4min mellanrum. Hon har även haft lite rosa flytningar under hela natten. Så då gissar jag på att hon håller på å öppnar sej.Hon har ringt till förlossningen men dom sa åt henne att lugna sej och se om hon kan slappna av om värkarna har något med att hon stressar upp sej (? Sjuk kommentar enligt mej) Frida ska nu försöka sova en stund, kan hon inte det åker dom in nu snart

12.05
Frida ger upp så nu bär det av till Gävle och förlossningen. :)

12.30
Hon flåsar på i bilen med 2-3min mellan värkarna. Spännande å se hur mycket hon är öppen när hon kommer in. Tror hon har jobbat på bra hemma så jag hoppas det är några cm.

-------

Väntar ivrigt på uppdatering från förlossningen. Samtidigt hoppas jag att hon har fullt upp å inte tid att uppdatera mej. Sist jag hörde från henne var hon lite bekymrad över att gjorde det så ont nu vet hon inte hur det ska bli längre fram i förlossningen. Men jag tror jag lyckades lugna henne lite. :)

14.25
Frida har nu fått komma in på en sal. Hon har jämna värkar och nästan öppen 5cm. Bra jobbat gumman :) nu stänger hon även av mobilen så vid nästa uppdatering från henne hoppas jag är en bild på underverket :) kämpa kämpa


I skrivande stund såg jag att mitt sista mess med orden "Lycka till" NU har levererats. Kan det vara så att allt är klart och hon har startat mobilen. Ja man vet aldrig :D
Jag väntar ivrigt på ett fint mms eller samtal från henne.

ÅHHHHH
Publicerat i ...:ALLMÄNT:..., 2010-04-24 / 19:28:56
0 kommentarer.

Egen tid

Så här dags på kvällen har jag sk "Elin tid". Det är då jag bläddrar bland kanalerna på tvn å kollar igenom om det hänt nå här ute på the World Wide Web :)
Max har sovit sen..... ja jag tror kl blev 21 idag faktisk annars brukar han somna vid 20.
Höll han uppe lite längre idag för den rackarn har börjat vilja kliva upp strax efter 7 på morgonen. Förr fick man iallafall ligga å dra sej till 9.
Jo visst jag är nog lite bortskämmd på den fronten, men men :)
Daniel har också lagt sej för han ska upp å jobba som vanligt vid 3.30 typ

Innan han somnade låg vi å pratade en stund i sängen. vi kom fram till att just nu står vi rätt stilla i våra liv eller hur man ska säga.
Det känns som vi bara låter dagarna vandra förbi.
Det har och göra med att vi bara väntar på att hitta ett hus som vi vill ha. Vi båda gillar inte att bo i den lägenheten vi har just nu. Den är på tok för lite för oss just nu.
Känns som det är grejer överallt å vi har ingen stans att göra av det.
Å vi gör inte så stor grej över att lösa problemet heller. vi vill inte lägga våran energi på denna lägenheten längre.

Nu är det ju inte så att vi springer runt å deppar eller nå. men vi som sagt lägger ingen energi på å fixa grejer i själva lägenheten. Vi spar pengar till det framtida huset och vårat mål är att vi ska hitta något innan detta år är över.

Ang. min häl så försvann ju äntligen gipset förra onsdagen. Jätte skönt att det är borta men jag har nu fått ont i foten så jag har fått börja ta tabletter. 1gång per dag. Jag gillar ju inte att ta tabletter men framåt em måste jag krypa till korset å svälja en tradolan och alvedon.
Detta är väl pg.a att vristen är stel efter gipset sen gör det ont i hela baksidan av smalbenet. Min hlsena är ju inte en bästa efter operationerna.

Men på måndag ska jag iallafall träffa Tapio (rehab) Hade honom efter min olycka också  och jag tycker han är suverän.
Då jobbade han på idrotts rehab vid sporthallen men jag visst att han inte jobbade kvar där så jag har letat efter honom å hittade honom nu på Mitt Hjärta uppe på sjukhuset. Jag blev jätte glad och for dit dagen efter och fick då boka en tid direkt. Han kom ihåg mej sen tidigare vilket också känns bra för då vet ju han vad det hela handlar om. Så jag ser verkligen fram emot att få träffa honom, sen hoppas jag att foten blir bra snart så jag kan slänga kryckorna. Just nu känns det jätte konstigt att jag ska kunna jobba om 1månad. Men när det väl blir lite fart på foten så går det väl snabbt.
Nu har ju jag fått sträng order från min läkare att inte bära tungt å grejer på ett bra tag å jag ska verkligen försöka komma ihåg det.
Kan ju vara bra att jag övade på det under graviditeten :)
Publicerat i ...:ALLMÄNT:..., 2010-04-22 / 23:03:41
2 kommentarer.

Dator problem

Ja som rubriken säger så har vi haft dator problem här hemma. Data sladden började glappa och efter någon dag tvär dog den. Var in på midat och skulle kolla vad det skulle kosta att laga den. MÅNGA tusenlappar skulle det gå på. hela inkopplingen i datorn var intryckt :/ hur nu det gått till.
Så vi for iväg till Gävle för att kolla runt på alla affärerna där å vi kom hem med en ny dator. Nu har vi ett problem bara. Jag vill ju ha ut de bilder jag hade i datorn som jag ej hunnit kopiera ut på en skiva. Även alla filmer hade varit roligt att få ut, men mitt stora bekymmer är som ni kanske förstår BILDERNA.
Det skulle tydligen gå att få ut om men då var man tvungen att köpa till någon grej så dom kunde plocka ut dom (?) Vet inte vad, det var sambon som var in å pratade med dom. Jag vet inte heller vad den kostar, inte för mycket hoppas jag.

Så när jag får mina sjukskrivningspengar som jag har väntat på i 1månad kommer ska jag slita med mej Daniel å fixa det där direkt. För när det gäller sånt här så går det inte snabbt för honom att ta tag i saker.
Händer det något han inte räknat med som nu att datorn gick sönder blir han så himla puppig å då tar det tid innan han tar tag i det igen.
Men för mej är det skit viktigt med mina foton. DOM VILL JAG HA å gärna redan IGÅR.
Så jag väntar som sagt på att pengarna ska komma in sen blir det min första investering så jag ber till gudarna att inte den kostar flera tusen. Man vet ju aldrig med dator grejer. Sen kan dom säkert ta bra betalt när det gäller sådarna grejer för vill folk ha ut sina grejer från en kraschad dator betalar dom, antar jag.

Så ni får inga bilder denna gång heller. Så håll tummarna för att det löser sej
Publicerat i ...:ALLMÄNT:..., 2010-04-21 / 22:04:19
2 kommentarer.

Lördag

Undra vad denna Lördag har att erbjuda då. Vädret ser inte så jätte härligt ut, men det regnar ju inte iallafall.
Daniel är nu ute å vår städar garaget å ska byta till sommardäck på "Pallesaten" =Passaten.
Tänkte jag skulle passa på att skicka ut Max så han får leka av sej. Vädret har inte varit så rolig de sista dagarna så då har vi inte varit ute nå. Sen har Max börjat öka sitt revir å drar iväg till grannarna å han lyssnar absolut inte när jagropar på honom. Så det är lite problem för mej när jag FORTFARANDE hoppar på kryckor.

Igår upptäckte jag två nya tänder på Max uppe. osäker på vilken tand det är, men dom sitter lite längre in, kan vara tand 5:4 och 6:4

Sen ska vi försöka åka ner till Bollnäs å Röste, måste hämta mina Mary Kay grejer då jag ska ha gravid/nyblivna föräldrar träff här hemma hos mej imorgon em.
Blev inte så många anmälda men det ska bli hemskt kul ändå. Är 3 tjejer som kommer så det är ju inte så lite iallafall, en "vanlig" klass när jag åker hem till någon är det max 4 som kan vara med så det är ju bra ändå.

Sen ang mitt gips så är det som sagt kvar och än har jag inte fått någon tid att ta bort det :/
Kom äntligen fram via telefon i Torsdags. Då kulle hon ringa till någon som i sin tur skulle höra av sej till mej under dagen. Tror ni att dom ringde tillbaka, NEJ
Så igår fm ringde jag igen för att höra hur det gick. SJÄLVKLART HADE DOM STÄNGT DÅ.
Så jag kan ju inte påstå att jag har turen på min sida, eller kan det vara så att jag för all framtid ska ha gipset kvar? ja vem vet.



I början av mars var vi och fotade Max hos Wåhlstedts vilket gör att han även kommer vara med och tävla i Årets Gullunge 2010 :),
Igår var dom äntligen klara så jag tänkte bjuda på dom här (bilderna är fotade med mobilen på bilderna, därav den kanske dåliga kvaliten)

                    

Sen igår passade jag och Max på att måla lite innan pappa kom hem. Det blev nästan mer färg på Max, på bordet och på matstolen, men det är så det ska vara när man målar med barn, eller hur?
Sist vi har målat med Max har han fått ha napp så han inte får färg i munnen, denna gång hade han inte det å det blev som det blev :)



Näe nu får det vara färdig bloggat för denna gång så ska jag å Max klä på oss å gå ut och hälsa på pappa Daniel

Publicerat i ...:MAX 1 ÅR --> :..., 2010-04-10 / 12:12:33
2 kommentarer.

Daniel Talar ut för första gången i min blogg...

Min dag började 03:02 då klockan ringde å väkte mig phuu en anning tidigt.klev upp gjorde de ja brukar knäppa på kaffekokaren, Borsta tänderna, vänta på kaffe, att kaffe ska rinna klart, Packa matväskan, pussa Elin hej då å god morgon/natt. Sätter mig i bilen 03:15 åker till min lastbil i bollnäs kommer fram 03:27. Sätter mig i lastbilen å gör de ja alltid gör, Stoppar i förarkortet, Ställer upp kaffetermosen å vatten flaskan, Knäpper på handsfreen, Tar en snus (ALLTID).Släpper handbromsen 03:30 å gasar allt ja kan imot östersund som tar precis 3 tim å 45 min kommer fram 07:15 åker in på värmeverket å ska tippa av mitt lass mäter kubiken väger lasten var precis 100 kubik å vägde lite mycke 64,56 ton åker in ropar på traktor föraren frågar vart ja ska tipp skulle tydligen tippa på en ny hög sagt å gjort tippa vagnen först gick ut städa ur vagnen tog prov påse bäst att ta prov påsen när man tippat vagnen känns som de går snbbare då:)sen tippar ja bilen går ut städar buren på bilen allt gick bra å snabbt åker upp på vågen för att väga ut knappar lite på datan för att få ut kvitto lägger ett i prov påsen å stoppar ett i fickan, Lägger prov påsen i en grön sandlåda. SÄtter mig i lastbilen knappar in kvitto numer, Kubik, Ton, Matreial i min hand data.klockan e nu 07:30 Nu drar ja imot Handsjöbyn (Handlakevillage=Takida)Åker i 30 min sen tar ja 45 min rast lägger mig i sängen å vilar sover typ 10 min å städar lite skriver löning lyssnar på morgon passet i p3:)08:30 har jag rastat klart åker vidare imot Handsjöbyn (Handlakevillage=Takida) för att lasta bark kommer dit 09:57 börja lasta me en skit risig volvo 150C sliten som fan med sveriges minsta skopa typ 2 kubik:(många skoper de innan man får lass 110 kubik vart de 110 delat på 2 är ju 55 skopor de lätt matte de:)så ja 32 minuter senare å lite strul så gasar jag ut ifrån sågen å åker till Rätan där stannar ja i 13 min för att äta mat låda, Nu är klockan 11 nånting kan ju inte komma ihåg all tid på ett helt skift jaja ringer Larsa å säger tja du vi byter på prix i bollnäs idag vid 13:30 oki blir bra de säger han.Åker till Ljusdal å svänger in på Preem (Såifa) å tankar där vart 300L exakt.Nu är klockan 12:40 tar alltid 50 min ifrån rondellen till prix i bollnäs vet man ju där har man åkt nån gång förr:)kommer till prix exakt 13:27 alltså gick de lite snabbare idag kankse hade me vind nånstans. jaja de va min dag de sen åkte ja hem till min Elin å Max........

Detta var min första å sista gång ja NÅNSIN kommer att blogga ha de.
//Daniel the boyfriend

Publicerat i ...:ALLMÄNT:..., 2010-04-08 / 20:49:41
4 kommentarer.

Självklart inte

Än har jag inte fått någon tid för att ta av gipset. Ringde igår men då verkade det vara nån där som inte visste nå. Men det kom iallafall fram att det fanns inga anteckningar med någon tid till att jag ska komma till dom. Hon bad mej att ringa dagen efter (idag) å prata med någon Susanne. Idag har jag ringt men självklart kommer jag inte fram. Jag blir galen på det här. Är det meningen kanske att jag ska gå 7veckor istället för 6? Å hur kommer det då bli med min rehab efter gipset tagits av? Det kommer tydligen bli en lång rehab efter detta men efter 3veckor då gipset tagits av är min sjukskrivning slut. Men hur kommer det då bli om gipset tas av senare? eller gör det inget om man blir 1vecka kort?

Ja det är många frågor som snurrar nu, jag vet ju hur jobbigt det var sist, visserligen hade jag då innan suttit i rullstol men det är ju alltid en pers att börja gå på en fot man haft gips på.

Jaja, igår varjag iallafall rosen rasande å mitt i allt ringer chefen så han fick råka ut för ett skapligt utbrott från mej. Senare tyckte jag att det var lite jobbit att jag hade haft det men nu tycker jag inte det.
jag brukar ju få skapliga utbrott på den karln några gånger per å, men nu innan jag änns har börjat jobba efter mammaledigheten är väl lite konstigt.

Men jag kan ju säga såhär, jag är inte alls sugen på att börja jobba nu igen fast jag hade längtat så. längtat efter att komma ut å träffa kolegorna, kunderna å bara träffa folk helt enkelt. Men nu vette fan. Det finns bara en person på det där företaget han lyssnar på. Saker jag har tjatat om i 3år men nu när denna person säger nå ja då jävlar är det rätt å det har ändrats. Visst är jag jätte glad över att vissa saker äntligen har hänt men man känner sej lite oviktig lixom. Är det för att jag känner honom som gör att han kan behandla mej som han vill och inte ta mej på allvar eller är jag helt enkelt okompitent i hans ögon.
Nu var det inte detta vi bråkade om utan något annat som handla om utan om att jag ska börja jobba 75% den första tiden så Max slipper vara så länge hos dagmamman. Att jag inte ska jobba mer än 75% är det inge snack om men över vart vi ska ta bort dom där 2timmarna av arbetsdagen.

Kan det vara så att jag skulle passa bättre på ett STORT företag där jag aldrig träffar chefen?

Ja man börjar ju undra.

Så nu har jag lättat mitt hjärta ännu en gång så nu ska jag vara glad idag å umgås med min kära mamma och son.
Sen ska jag tjata med Daniel att vi ska åka å gratta bästaste Lars som fyller år.
JÄTTE GRATTIS TILL HONOM 

Publicerat i ...:ALLMÄNT:..., 2010-04-07 / 10:07:14
2 kommentarer.

Gips fri???

Ja nu är jag inne på 6e veckan med gips. Kan det vara så att det ryker denna veckan eller har sjukvården glömt mej IGEN?
Det är det jag undrar nu. Det var sagt att gipset skulle vara på i 6veckor å jag skulle tillbaka till Uppsala för att ta bort det. Idag har det som sagt gått 6veckor men jag har inte fått någon tid till Uppsala för att ta bort det.... konstigt tycker jag för nu känns det som att det kommer bli 7veckor med gips eftersom jag inte har fått någon tid för lite förbehåll läre dom väl ska ha eller ska man vara beredd att åka in dagen efter man får brevet?
Känns inte som det tycker jag.



Imorgon förmiddag tänker jag iallafall ringa, om jag ska vänta å se om det kommit med posten å det inte har det är det för sent att ringa för det är ju den här lilla detaljen med telefontider också.
Kan ju vara en liten risk att det är som vanligt med mej och sjukvården att dom bara glömmer bort mej, har ju råkat ut för det rätt många gånger nu så jag har lärt mej att jag själv måste ha lite koll så det blir rätt. Hade det inte varit för att jag själv ringt till Gävle sist så hade jag väl än settat med stygnen kvar i foten. Eller ja jag hade väl fått lite ont om dom fortfarande varit kvar men då hade det antagligen blivigt lite komplikationer som varit onödiga om dom skött sitt jobb.

Konstig det här tycker jag, år 2010 borde dom väl ha lite koll tycker jag, att inte sjukvården hänger med i utvecklingen. Idag är det ju datorer i allt så det borde ju finnas något "kom ihåg" i deras datorprogram som visar vad det är dags för, LITE RUTIN skulle ju inte skada!

Nu får vi väl se om jag gnäller i onödan här och det ligger ett prev från akademiska i brevlådan imorgon :)
Men isåfall blir jag jätte glad å kanske får lite hopp om dagens sjukvård :D

Ja vad har jag annars att se fram emot denna veckan.
Imorgon kommer mamma på fm för att ta hand om mej och Max igen. Då ska vi nog åka till garntjänst i Kilafors. Ska virka en mössa till en vän å då saknas det garn. Sen resten av dagen hoppas jag att det blir fin väder så vi kan sitta på altan å ta en god fika medans Max springer runt å skitar ner sej :)

Onsdag då kommer nog mamma igen å då har vi nog inget planerat

Torsdag då skulle det vara trevligt att åka ner på öppna förskolan å träffa bl.a mammorna å barnen från föräldra gruppen, sist vi var där var ingen av dom där för dom skulle antingen bort eller var sjuka. Så nu hoppas jag att dom är pigga å krya eller hemkommen från sina resor :)

Fredag inget planerat än

Lördag om syster är ledig skulle det vara bra att kunna åka iväg å handla lite inför våran 3x25 års fest

Söndag Mary Kay hemma hos mej. Tror inte det är så många som har anmält sej för att komma, hoppas på fler men vilket som så kommer vi ha det super ändå :D

Ja så ser veckan ut. Men jag hoppas iallafall att jag kan skriva in Uppsala å gips borttagning på någon av dessa dagar, ni kan väl hålla tummarna :D

Nä nu ska jag kolla vidare på Falk filmen som visas på tvn sen blir det sängen.
tjooo sålänge.

Publicerat i ...:ALLMÄNT:..., 2010-04-05 / 22:42:20
1 kommentarer.

En till fin lista :)

När fick du/ni reda på att du var gravid? - 7juli 2008 
Vad blev reaktionen? - Vet inte vad jag tänkte. Jag fatta det nog inte riktigt
Var barnet planerat? - Ja
Hur var dina "40" veckor? - För bra tycker jag :) Inget att klaga på
Fick du bristningar? - Nej, tack gode gud :)
Hur många veckor och dagar gick du? - 37+6
Hur mycket gick du upp i vikt? - Ja vad blev det....15kg tror jag :/ 
När började dina värkar sättas igång? - 22feb vid 22.30
Gick ditt vatten? - Ja, eller bara två små skvättar.
Vem hade du med dig på förlossningen? - Daniel
Hur var din förlossning? - Kort och inte alls så jobbig som jag hade föreställt mej.
Hur lång tid tog din förlossning? - Från första skvätten vatten tog det 4,5tim
Hur länge hade du värkar? - 4timmar
Hur mycket gick du ner i vikt efter förlossningen? - 8kg tror jag. Sen har jag tyvärr några kila kvar :( 


Ditt barn
När var barnet planerat att komma? - 9 Mars 2009.
Vad trodde du det var för kön? - Jag var inställd på pojk. Sen började alla gissa att vi väntade en liten tjej. Men min magkänsla stod kvar på pojke
Blev det en pojk eller flicka? - En pojke
Hade du gissat rätt på könet? - Ja, det kan man nog säga att jag gjorde
När kom han/hon? - 23 Februari 2009 kl 02.59
Hur mycket vägde han/hon? - 3214g
Hur lång va han/hon? - 51cm.
Vad fick barnet för namn? - MAX, Widar
Vad har ditt barn för stolek på kläder nu? - 80
Sovtider? - Sover från 20-21 till 8-9. Sen sover han 1-2ggr på dagen
Hur mycket väger ditt barn nu? - Strax under 11kg
Det senaste utveckligen ditt barn gjort? - Han började gå :)


Kläder och saker:
Vart köper du dina barnkläder?
- Oftast Lindex eller Kappahl
En baby/barnbutik du gillar? - ingen särskild
Nått märke du föredrar? - Nej
Vad är favoritplagget ditt barn har? - Oj vad svårt, men jag älskar ett par jeans som han tyvärr börjar växa ur nu :(
Vad är det dyraste ditt barn har? - Måste vara vagnen
Vad har ni för märke på vagnen? - Cresent
Vad har ni för märke på bilbarnstol? - oj den har nu vet jag inte vad det är för märke på tyvärr. Ärvd från min syster.
Senaste du inhandlade? - Små pilot solglasögon :D 
Bästa leksaken ditt barn har? - För tillfället måste det vara hans gung älg. Man kan ju klättra på den :/
Någon sak du VERKLIGEN ska spara? - Kommer nog spara allt. Men hans första napp kommer jag se till blir kvar.


Om du fick välja:
Nytt eller begangnat
- Spelar ingen roll
Ligg eller sittdel - Både och
Sovande eller vaken - Vaken..... men det är ju skönt när han sover ibland å ;)
Napp eller Snutte - Napp



Du som förälder:
Trivs du med föräldrarollen?
- Verkligen... Men är jag förälder. Det har jag nog inte riktigt fattat.
Är du stolt över ditt barn? - Men vilken fråga. SJÄLVKLART är jag det.
Hur ser dina matvanor ut? - Inge vidare, hoppar det viktigaste målet på dagen, frukost. 
Stressar du mycket? - Näe det kan jag inte påstå. Pappa Daniel står för det i våran lilla familj :)
Hur ser dina sovtider ut? - Somnar rätt sent sen väcker väl Max mej vi 7 i med nappen somna om sen väcker Max mej igen vid 8-9. Då börjar dagen
Vad gör du helst en fredag? - Myser med min familj, å ett glas vitt i handen skulle ju inte vara fel.
På vilket sätt har du förändras? - Bra fråga. Jag tänker nog ett steg längre å är nog lite räddare. Man lever ju inte bara för sej själv nu. Svårt å förklara. 
Vad är det första du tänker på när du vaknar? - Undra om Max somnar om om han får välling.
Umgås du mycket med andra föräldrar? - Nu på slutet har det tyvärr inte blivigt så mycket
Vad är bäst med att fått barn? - Det mesta
Och slutligen.. hinner du med "egen tid"? - Jag ser till att jag får egentid.

Publicerat i ...:ALLMÄNT:..., 2010-04-01 / 01:38:09
3 kommentarer.