Gud vad det händer grejer nu

... ja herregud, full fart här hemma å jag är helt slut efter jobbet. Speciellt som den här veckan när daniel jobbar natt.
Kliver upp kl 7 å hoppar in i duschen å gör mej så klar så långt jag hinner innan Max ska väckas halv 8.
Knäpper på tv1000 drama där dom visar playhous disney på dagarna, ger Max välling framför tvn meddans jag snabbt fortsätter göra mej helt klar (ja Max har börjat med välling på morgonen igen, lämpligast för mamma :) )
vid 8 packar vi oss iväg för att åka till dagmamman Annelie.
Det går jätte bra å lämna honom, visst kan det vara sura miner ibland men det går snabbt över. Bara gå ut för så fort jag stängt dörren upphör gråtet å jag kan med gott samvete åka till jobbet. Jag vet ju att han har så grymt kul där med alla andra barnen :)

Sen bär det av mot jobbet där jag åker ifrån vid kanske 17.45. Skyndar mej hem för att hemta Max då Daniel jobbar natt denna vecka som jag skrev. Hemma efter 18. Max har då redan ätit hos dagmamman men jag ska ju få i mej något. klockan rinner iväg till 19 tills jag får i mej mat, samtidigt äter Max nå. Sen är det lite bus innan det är dags för det dagliga badet för Max.

kl 20 bikar vi oss i soffan då Max fått på sej pyjamas åsså är det dags att varva ner med välling å med sin snuttis. Efter välling får han nappen åsså sitter vi å har mamma barn mys i soffan innan han börjar slumra till.
Då frågar jag om det är dags för sängen, säger han inget bär jag in honom och numera fattar han vinken å somnar nästan direkt. Detta är en bra vana han fått in nu senaste veckan, innan somnade han i våran famn framför tvn innan vi bar honom i sängen.
Nu vet jag att många mammor tyker vi är knäpp som har den konstiga rutinen med att somna framför tvn med oss å jag kan erkänna att jag har velat mycket med detta. Visst de gånger vi har burit honom i sängen tidigare har vi kämpat ett tag innan han slagit sej till ro. Å jag är lat det erkänner jag så för mej har det varit lättare att han fått somna hos oss framför tvn.

Men nu fortsätter vi med detta då han helt plötsligt bara var att lägga ner när han fått lugna ner sej en stund med oss i soffan.

Sen vid halv 9-9 sover han å jag får min tid som jag ofta tillbringar framför tvn, orkar inget mer.

Det blir helt annat dom veckorna då daniel jobbar fm då daniel hämtar max vid typ 4 å när jag kommer hem står maten på bordet. Mitt humör å trött heten är inte lika extrem då.

--------------

Nog om detta.
måste ju berätta mer vad som händer hos oss just nu..... VI FLYTTAR TILL ETT HUS OM 1,5 VECKOR.
Fatta vad skönt.
Så nu är det ett skapligt kaos hos oss kan jag säga. Kartonger överallt som är redo att bli fyllda. Ett bra lass har redan skjutsas till huset men det är MYCKET kvar.
Max tycker det är jätte roligt när vi börjar riva i alla grejer här hemma å han hjälper mer än gärna till på sitt sett :/ haha.
Kan ni tänka er vilken lycka för en 1.5åring :D

Till helgen ska allt flyttats till huset, bara det vi behöver sista veckan blir kvar här i lägenheten. Då ska mormor vara barnvakt åt Max så det blir lite fart med packningen :)


Tänkte även att jag skulle visa er massa bilder från våran fina semester med familjen och Lars, Frida och Vilda. Men helt ärligt har jag inte änns orkat lagt in korten på datorn :/ var på g för typ 2veckor sedan men när jag kopplat in kameran i datorn å allt är det slut på batteri i kameran, suck. sen dess har jag inte rört kameran.
Det är jag lite ledsen för. Fsn å min älskade kamera som bara ligger i väskan å väntar på att jag ska ta upp henne å ta några bilder. Men icke.
Kanske ska damma av henne i helgen å ta lite foton på huset.
Men jag ska inte lova för mycket.

Ja nu har jag lättat mitt hjärta en stund. var ju som vanligt ett tag sedan jag skrev sist.
Ber om ursäkt för det.
Även denna gång blir det ett tråkigt inlägg utan bilder :(
eller jag kanske ska leta upp nån bild bara för att :)



mina älsklingar
Publicerat i ...:ALLMÄNT:..., 2010-09-15 / 22:39:43
10 kommentarer.