Skogsvandring

I em när solen titta fram lite så sprang Maxen å jag ut för att ta en liten skogsvandring.
Fast det avgröts, för 4m utanför dörren hitta Max snabbt en lerpöl som han halkade till i å självklart satte sej i.
In å bytte kläder sen ut igen för den planerade skogs promenaden :)


Hitta väl nå gammalt löv eller nå kan jag gissa


Glad-skit :D


-Här kan jag nog sitta mamma


Man hittar massa roliga å konstiga grejer i skogen.


-Skynda skynda mamma, här borta är det nå


Vinglit å gå på en stig. Men det är bra, för nu ser man verkligen hur duktig Max är på
att gå.


BLOMMA- blomma. kan du säga BLOMMA Max :) så lät det mycket i skogen från min sida, haha


Men kom bara: aa daaaaà från Max sida. Försöker igen BLOMMA Max, BLOMMA :D


Sen hittades en sten. Å den verkade vara väldigt rolig för vid den blev Max kvar läääänge å härjade på


Posering? Näe Max såg en fågel flyga förbi :)


Konsentrations minen framme när det ska vinglas bland rötter å stenar :)


Hej hej


Sen efter vandringen fick Max prov sitta pappas cross... Och det gillas alltid


Tittut



------------------------------------



Såhär bor vi.

----------------------------

ja då har ni fått en hel hög med bilder. Å självklart bara bilder på Max. haha

Publicerat i ...:MAX 1 ÅR --> :..., 2010-05-20 / 22:32:06
3 kommentarer.

TACK TACK TACK

underbara Mikaela för min fin fina blogg design.
Så nu slipper ni min halvdanna design som jag gjort innan. Önskar jag var lika duktig som Mikaela på sånt här, men icke.
Men det kanske är tur för då hade jag nog suttit hela kvällarna vid datorn å lekt med designen. haha

Älskar ju sånt där hemma pul.

SÅ EN EN GÅNG TUSEN TACK MIKAELA
Publicerat i ...:ALLMÄNT:..., 2010-05-20 / 21:43:04
2 kommentarer.

Ensam hemma

Ja nu sitter jag här ensam hemma, lite långtråkigt tycker jag det är å inte ha Max här hemma som springer runt över allt å river i saker han inte får riva i :)
Han är just nu hos sin dagmamma å ska var där till kl 15.00. Så undra vad jag ska göra.
Man kanske ska passa på å städa lite, eller åka ner på stan själv för en gångs skull. fast iof så är det rätt tomt på kontot såhär i slutet av månaden så då kanske det är lite tråkigt att åka ner på stan.

På måndag är det iallafall dags för mej att börja jobba. Lite delade känslor faktisk. Ska bli väldigt kul å komma tillbaka. Det ända som tar emot kanske är att ska börja jobba nu när det blir bara bättre å bättre väder. Sen vet jag ju att det kommer bli bra med jobb nu i början för att komma in i de nya rutinerna som tillkommit sen jag varit borta, städa upp så jag får som jag vill på min plats. Hoppas jag inte är allt för borta när jag ska leta reservdelar. MC sidan har jag alltid tyckt varit lite mer jobbig än skoter säsongen. Allt vad gällande vilka däck ska dom ha, drev frågorna å massa sånt. Sen åker jag ju själv varken cross eller MC så då kan det vara svårt ibland å svara på frågor om det. Men det ska väl gå bra. :)

jag tycker väl mer synd om Max som måste vara borta så länge när jag jobbar. kl 8 ska jag lämna honom hos dagmamman sen blir han där ända till iallafall 18. Det är väldigt lång tid för en 1åring tycker jag. veckan efter blir det bättre då daniel jobbar fm å då slutar han vid typ 15.00.
Men daniel jobbar ju 4dagars veckor så när Max måste vara så länge hos dagmamman när jag måste hämta honom är daniel ledig på fredagarna.
Men nu första veckan lät det som att jag kunde sluta lite tidigare så då kan jag hämta honom lite tidigare.

Det jag tycker är lite tråkigt också är att jag kommer inte hinna träffa Max så mycket då jag jobbar. kommer jag hem strax efter 18 då ska det ätas sen är det nästan dags för Max att lägga sej. Men man får väl ta igen det på helgerna helt enkelt. Men det svider ju lite i mej när man har varit med honom hela dagarna i över 1års tid å helt plötsligt kommer jag nästan inte kunna vara med honom alls. :(

Men jag hoppas det ska gå bra iallafall, jag hoppas att jag kommer lida av det mer än vad Max kommer göra.

Sen har vi det här med min rehab, vet att Tapio vill ha mej där någon vecka till för att få igång bl.a min hälsena mer men jag kan inte få ihop det med jobbet. Å jag hoppas verkligen att det ska gå bra att jobba ändå. i nuläget får jag nå så jävulsk ont i foten när jag har gått mycket på en dag, då får jag lida för det i nån dag efter å när jag pratar med dom på rehab om det så är det bara för mej att lyssna på kroppen å ta det lugnare. Men hur tar man det lugnare på ett jobb. Jag vet ju att jag inte gör det. Jag kör på i vanlig takt å sen när man kommer hem får man fan för det. Men det är bara hålla god min å hoppas på det bästa, nån gång läre det väl gå över. Sen får jag väl skylla mej själv för jag är så jäkla bra på att dölja min smärta, så bra att jag kan t.o.m dölja det för mej själv. Hemst sällan jag säger till folk att jag har ont. 

Så ja det är lite frågetecken som snurrar nu såhär innan jag börjat jobba.

Men när jag väl kommer till jobbet på måndag vet jag att jag kommer tycka om det, för jag har sjukt roligt jobb å jag får vara omringad av ett av mina intressen på arbetstid.

Ska kanske fota lite under nästa vecka så får ni se hur en vanlig arbetsdag för mej ser ut :)


Näe nu får det vara nog babblat för idag så ka jag masa mej in i duschen å skynda mej å plocka ihop lite här hemma sen kanske jag ska åka till Röste en sväng.

CIAO!


max i sina arbetar kläder :D
Publicerat i ...:ALLMÄNT:..., 2010-05-19 / 11:00:15
4 kommentarer.

Dagmamma...

joru nu har stora Maxen börjat hos Dagmamman Barbro. Eller han håller på å blir inskolad just nu. Vi började för 2veckor sedan. Första veckan var vi dit på måndag och onsdag, då var jag och Daniel där hela tiden i typ 1-1,5 timmar. Sen på fredagen var han själv där i 1,5 timme och det gick fin fint. På måndagen veckan efter (då är dom på "lokalen" uppe vid skolan då var han också själv från 9-10.30 Gick också jätte bra. han grina till lite när jag skulle gå men det gick över lika snabbt som det kom. Sen hade han lekt på hela dagen. Sen blev han febrig så det blev inte mer hos dagmamman denna veckan.
I dag var han på "lokalen" igen men nu lite längre, från 9-12.30 och det gick också jätte bra. Han sträkte armarna efter mej när jag skulle gå men inge sura miner ändå. STORA KILLEN DÅ :) Daniel hämtade honom idag för jag skulle iväg på rehab så jag vet inte exakt vad han gjort. Eller han hade ritat en tekning till mej åsså var han jätte jätte trött när han kom hem det vet jag :)
Imorgon är Barbro ledig så på onsdag ska vi dit igen OCH DÅ ska han var där från 9 ända till 15.... Men det ska nog gå jätte bra tror jag :)

Vad har hänt mer då. jo han var ju som sagt febrig förra veckan. Första gången han är sjuk lill fisen. Eller han hade feber en kväll i höstast någon gång. men det gick över på en kväll.
Nu hade han feber i 5dagar. han låg på närmare 40grader :( Så det var en liten gnällig vecka med dåligt ätande å sega dagar. men vi överlevde det å :)

Nu är han pigg å glad och har börjat äta igen, tack för det :)
Lite bus har vi hunnit med också :)







Näe nu ska här sovas så jag orkar upp imorgon.
För det KAN vara så att jag får träffa en kär gammal vän imorgon som är hemma på besök. hoppas hoppas hoppas. :)
GOOOOD NATT
Publicerat i ...:MAX 1 ÅR --> :..., 2010-05-10 / 23:41:19
4 kommentarer.