Agnes 6mån

Min lilla bäbis, herregud vad tiden går. ETT HALVT ÅR



Agnes är verkligen med nu, hon kan sitta korta sekundrar helt själv, men inte så att man lämnar henne men hon håller lite balans iallafall men bär det av åt nå håll då bär det iväg, hon parerar inte än. men det kan man inte begära.
Än har hon inte vänt sej från rygg till mage. Mage till rygg har det väl blivit nån gång, men inte alls medvetet ser det ut som. Tycker man inte om å ligga å roa sej på golvet då kan man inte öva nå heller. Men med barn nr 2 dp bryr jag mej inte om det så mycket :)

Hon ammas nästan inte alls nu, det blir en slurk på morgonen och lite på kvällen. Exakt lika som med Max, då sluta jag helt å amma istortsett på 6mån dagen.

När Agnes var 5m 22d börja hon få välling som sista mål. Hon visade ganska tydligt att det var segt med bröstet innan läggning.
Samtidigt började hon regelbundet äta gröt på morgonen och nån typ av hemmagjord pure till lunch. Nu på slutet har hon även börjat äta ännu ett mål mat på kvällen (gröt eller pure)
Hon ammar fortfarande på morgonen och om hon vaknar på natten av nån anledning kan det bli en liten mys slurk då också. ibland även nån slurk mellan målen, oftast när hon börjar bli trött.

Nu när det har börjat blivit lite mer mat tycker jag rutinerna har fallit lite mer på plats. Har varit lite sisådär tidigare. Man har lixom inte haft tid å ha koll riktigt på kl. nu vet jag lixom att

kl 6 amma
somnar om sover till typ 8
9-10 gröt
sover
13-14 pure
16 amma eller nån frukt
sover
20-21 välling och sovdax

Hela 2 tänder har prinsessan fått också. Dom två i mitten nere. Första fick hon förra fredagen (5mån25d) och tre dagar senare kom tvåan (5mån27d)
Nu har dom hunnit upp så pass att det är rätt vasst :-)

Goooo fisan :-)
Publicerat i ...:AGNES:..., 2012-08-10 / 00:37:13

  
Skrivet av: Frida

Ja det är fruktansvärt irriterande att hela tiden behöva bråka om ALLT.

2012-08-30 / 07:13:27 ,   Bloggadress: http://fridaforsblom.blogg.se
Skrivet av: Rebecca

Men vilken sötskrutta =)

Ja, han låg väl nån kurva över "normalkurvan" när det gällde längden, men sen va han inte så speciellt sugen på att mäta sig heller så måttet är väldigt plus-minus :p Men runt en meter är han iaf =)

Tiden går så ruggigt fort =)

kramar

2012-10-06 / 11:30:43 ,   Bloggadress: http://bekkiis.webblogg.se
Skrivet av: Helen

stortjejen, så söt :) De växer så fort, man hinner inte riktigt med på samma sätt med andra barnet. Men man försöker stanna upp de där små stunderna så gott det går. Hoppas ni mår bra :)

2012-10-22 / 21:23:32 ,   Bloggadress: http://helenm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Din kommentar:

Trackback