Tiden går...

Tänk vad tiden går. Har suttit och kollat igenom mina filmer i mobilen som jag har tagit på Max. Helt sjukt vad dom utvecklas de små liven.
Tänkte bjuda er på några filmer så ser ni ju själv.
Tänk att lille Max har varit SÅ liten. FIsen våran och nu är det inte lång tid kvar tills han blir 1ÅR.

11 Maj 2009

18 Maj 2009

25 Juni 2009

22 December 2009

12 Januari 2010



23februari är ju det magiska datumet då Max blir 1år, nu är det lilla tråkiga att den 22feb ska jag till Uppsala för att operera min vänstra häl.
Jag har väntat länge på det så jag känner att jag vill inte skjuta upp det nå längre.

Olycka hände den 31mars 2006. hösten 07 tror jag det var fick jag ta ut två av de 3skruvar jag har i hälen pg.a att det ömmade så i hälen.
Men det blev aldrig bra ändå så på våren 2008 fick jag kontakt med en fot specialist i Uppsala. Vi beslutade då att jag skulle få en op tid på hösten för jag ville inte gå med gips under sommaren och förhoppningsvis skulle det vara bra tills vintern om jag skulle köra skotercross.
Men eftersom jag var gravid till hösten blev op uppskjuten ett år.
Men sen har det varit ett jäkla ringandes till akademiska för att få en ny tid. Dom hade ingen tidbok förräns efter sommaren så jag var tvungen att vänta till efter semestrarna för att få tid.

Väl efter semestrarna fick jag reda på att min fot läkare var och jobbade i Afrika i 1 år så dom var tvungen att hitta en ny fot läkare till mej som kunde utföra op. Dom fick tillslut tag på en som skulle börja till höstet.
Sen när väl det var klart skulle dom fråga honom om han tyckte jag skulle ligga kvar över natten för om det var så skulle jag op på självaste Akademiska (jag har tid på en dag kirurgi annars)
Det tog tydligen väldigt lång tid att fråga, när jag väl tröttnade på allt väntade och ringde själv fick jag till svar att det är inget man bestämmer i förväg utan tycker dom att jag behöver stanna kvar bestämms det efter op.
Jaha tänkte jag då bör dom ju ha en tid åt mej nu, men ICKE då fick jag ett ont svar tillbaka om att det absolut inte fanns en tid under det året så jag fick glatt vänta till efter årsskiftet.
Så så gick det med min op som jag skulle ha på hösten 2009. Men nu har jag iallafall fått en tid så det är jag så otroligt glad för. Kommer bli en skaplig op med att ta ut en bit och skruva ihop, sen blir det gips i 6veckor fatta jag det som.
Men som sagt jag är jätte glad över att få det gjort, och det är ju bara 6veckor av mitt liv så det ska jag nog klara :)

oj nu blev det en hel roman om det här med min häl, detta som bara skulle bli ett inlägg med filmer på min kära son :)
jaja så kan det bli ibland.
Publicerat i ...:ALLMÄNT:..., 2010-01-13 / 13:58:50

  
Skrivet av: Frida

Ja fattar inte att Max har blivit så stor...redan! Pluppisen:)



Fy va skönt att du äntligen ska få operera dej. De var verkligen på tiden.

Kraaam

2010-01-13 / 21:12:59 ,   Bloggadress: http://fridaforsblom.blogg.se/
Skrivet av: Frida

Nja de var inte så hemskt mycket i just 50, mest några bodysar...så några byxor, pyjmaser och bas bodysar kan nog behövas kanske.

Kraam

2010-01-15 / 20:35:58 ,   Bloggadress: http://fridaforsblom.blogg.se/
Skrivet av: Cissi

hihi måsta bara skriva en komentar efter jag läste din komentar på frida Forsbloms sida=) När Thea föddes var hon 56 lång och vägde 3508 =) så det finns dom som är 56 lång när dom föds=)

2010-01-16 / 08:06:34 ,   Bloggadress: http://cillaz.blogg.se/
Skrivet av: Madelene

Vilken sötnos! :) Att tiden går så fort, helt galet! :D

Hoppas operationen går bra!

Hehe, ja det är ju jätte svårt, men samtidigt har man ju 50% chans att gissa rätt! :D Vad lägger du din röst på nu då, flicka eller pojke? Din kommentar lät så osäker :p haha!

2010-01-17 / 15:53:35 ,   Bloggadress: http://maddeluttten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Din kommentar:

Trackback